Helse, miljø og sikkerhet

IK Mat

Kurs-id: 318925
Sted: AOF Telemark og Vestfold
Timetall: 8
Kursstart Info: 18.10.2019
Klokkeslett: 08:30 - 16:30
Påmeldingsfrist: 11.10.2019
Pris: kr 1990
Kontaktperson: Bjørn Stulen
E-post: bjorn.stulen@aof.no
Mobil: 41261736
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Målet med dette kurset er å gi deltakeren kunnskap om regelverk og rutiner knyttet til oppbevaring, bearbeiding m.v. av fødevarer.

Kurset er beregnet på ansatte innen dagligvare, kafe/kantine/kjøkken/restaurantbransjen og omhandler:

  • HMS forskriften
  • Generell forskrift (om krav til godkjenning av drift
  • Forskrift om næringsmiddelhygiene
  • Merkevareforskriften
  • Importforskriften
  • Drikkevannsforskriften
  • Regelverk
  • IK mat system
  • Rutiner og oppfølging


Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: