Helse miljø og sikkerhet

Arbeidsmiljøutdanningen, Grunnkurs/ Verneombudskurs - Trondheim

Kurs-id: 350496
Sted: Trekanten møtesenter
Timetall: 40
Kursstart Info: 25.05.2020 - 26.05.2020
Klokkeslett: 09:00 - 15:00
Påmeldingsfrist: 07.05.2020
Pris: kr 7250
Antall dager: 2
Kontaktperson: Nina Novik
E-post: nina.novik@aof.no
Mobil: 96017950
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Kurset arrangeres med 2 dager undervisning + nettkurs

  • Del 1 Organisatorisk arbeidsmiljø på kursstedet med veileder.
  • Del 2 Nettkurs, fysisk arbeidsmiljø.
  • Del én er et todagers klasseromskurs. Gjennom dagene inviteres alle til å delta i spørsmål, diskusjoner og praktiske gruppeoppgaver, og deltakerne ledes trygt gjennom alle temaene av en erfaren kursholder.

  • Del to er en nettbasert læringsmodul. Dette er inkludert i kursprisen og blir tilgjengelig for deltakerne uken etter at klasseromskurset er gjennomført. Sammen utgjør disse to delene et 40-timers HMS-kurs. 

Mer om kurs på side 7 i HMS-kurkatalogen (se link)  eller ta kontakt.

HMS-kurs  Last ned HMS-kurskatalog  Nettkurs

Arbeidsmiljøutdanningen - Grunnkurs, grunnopplæring i arbeidsmiljø, er selve grunnsteinen i HMS opplæringen som både ledere, representanter i arbeidsmiljøutvalg, verneombud og andre trenger for å kunne være de aktive aktørene for et bedre arbeidsmiljø som de både kan og bør være. Kurset er obligatorisk for verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalgene, men anbefales også for alle andre som ønsker grunnleggende kjennskap til arbeidsmiljø/HMS arbeid.

AOF har opparbeidet seg flere tiårs erfaring med HMS/ arbeidsmiljøopplæring og er i dag en av landets største, beste og eldste tilbydere. Gjennom et landsomfattende nettverk av avdelinger og veiledere tilbys kurs over hele landet.
AOF er en av kun tre opplæringsaktører valgt av Hovedorganisasjonenes Fellestiltak (HF) som kursarrangør på vegne av partene (LO og NHO).

AOF følger dermed også egne kvalitetskriterier gitt av HF i tillegg til de kravene som er nedfelt i lov, forskrift og hovedavtale.
Dette dokumenteres ved at AOF benytter partenes felleslogo (HF sløyfa) på materiell, kursbevis og i markedsføring.

 Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: