Helse miljø og sikkerhet

Arbeidsmiljøutdanningen 40 t kombinert

Kurs-id: 352826
Sted: AOF Telemark og Vestfold
Timetall: 40
Kursstart Info: Nett +22. og 23.10.20
Klokkeslett: 08:30 - 16:00
Påmeldingsfrist: 21.10.2020
Pris: kr Kr. 6200,-
Kontaktperson: Bjørn Stulen
E-post: bjorn.stulen@aof.no
Mobil: 41261736
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Dette kurset tilbys som en kombinasjon av nett/e-læring og virtuelt eller vanlig klasserom. Dette tilrettelegges etter myndighetenes anbefalinger i forbindelse med situasjonen med Covid19/Korona.

Dette er kurset som representanter i arbeidsmiljøutvalg, verneombud og andre trenger for å kunne være de aktive aktørene for et bedre arbeidsmiljø som de både kan og bør være. Kurset er obligatorisk for verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalgene, men anbefales også for alle andre som ønsker grunnleggende kjennskap til arbeidsmiljø/HMS arbeid.

AOF har opparbeidet seg flere tiårs erfaring med HMS/ arbeidsmiljøopplæring og er i dag en av landets største, beste og eldste tilbydere. Gjennom et landsomfattende nettverk av avdelinger og veiledere tilbys kurs over hele landet.

AOF er en av kun tre opplæringsaktører valgt av Hovedorganisasjonenes Fellestiltak (HF) som kursarrangør på vegne av partene (LO og NHO).

AOF følger dermed også egne kvalitetskriterier gitt av HF i tillegg til de kravene som er nedfelt i lov, forskrift og hovedavtale.

Dette dokumenteres ved at AOF benytter partenes felleslogo (HF sløyfa) på materiell, kursbevis og i markedsføring.

 Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: