Helse miljø og sikkerhet

Arbeidsmiljøutdanning - 40t grunnkurs

Kurs-id: 329822
Sted: Folkets Hus, Hamar
Timetall: 40
Kursstart Info: 29-30.4 og 13-14.5 2020
Klokkeslett: 08:30 - 16:00
Påmeldingsfrist: 18.03.2020
Pris: kr kr. 7 250,- inkl materiell
Kontaktperson: Mette Kylgård
E-post: mette.kylgard@aof.no
Mobil: 908 78 611
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Arbeidsmiljøutdanningen - Grunnkurs, grunnopplæring i arbeidsmiljø, er selve grunnsteinen i HMS opplæringen som både ledere, representanter i arbeidsmiljøutvalg, verneombud og andre trenger for å kunne være de aktive aktørene for et bedre arbeidsmiljø som de både kan og bør være. Kurset er obligatorisk for verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalgene, men anbefales også for alle andre som ønsker grunnleggende kjennskap til arbeidsmiljø/HMS arbeid.

Kurset gjennomføres med 4 dagers samling og en hjemmeoppgave imellom. Kursdager er 29-30. april og  13-14. mai fra 08:30-16:00. Dette kurset er inkl materiell.

AOF har opparbeidet seg flere tiårs erfaring med HMS/ arbeidsmiljøopplæring og er i dag en av landets største, beste og eldste tilbydere. Gjennom et landsomfattende nettverk av avdelinger og veiledere tilbys kurs over hele landet.

AOF er en av kun tre opplæringsaktører valgt av Hovedorganisasjonenes Fellestiltak (HF) som kursarrangør på vegne av partene (LO og NHO).

AOF følger dermed også egne kvalitetskriterier gitt av HF i tillegg til de kravene som er nedfelt i lov, forskrift og hovedavtale.
Dette dokumenteres ved at AOF benytter partenes felleslogo (HF sløyfa) på materiell, kursbevis og i markedsføring.

Arbeidsmiljøutdanningen - Grunnkurs er svært fleksibelt og kan tas på ulike måter, som tradisjonelt kurs, som nettkurs og som kombinerte kurs. AOF tilbyr skreddersydde bedriftsinterne løsninger.

 Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: