Helse miljø og sikkerhet

Arbeidsmiljø utdanningen grunnkurs 40t - kombinert

Kurs-id: 374074
Sted: AOF Telemark og Vestfold
Timetall: 40
Kursstart Info: 01.11.2021 - 12.11.2021
Klokkeslett: 08:00 - 16:00
Påmeldingsfrist: 25.10.2021
Pris: kr 7400
Kontaktperson: Monica Hegglid Berthelsen
E-post: monica.hegglid.berthelsen@aof.no
Mobil: 909 15 646
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Lovpålagt kurs for verneombud, ledere og arbeidsmiljøutvalget som skal bidra til at virksomheten jobber systematisk med HMS.

Arbeidsmiljøutdanningen er grunnsteinen i HMS/arbeidsmiljøopplæringen. Dette er grunnkurset som verneombud og representanter i arbeidsmiljøutvalget skal ha, og som ledere på ulike nivåer og andre aktører bør ha for å kunne være aktiv for et bedre arbeidsmiljø.

AOFs grunnkurs er utviklet i tett samarbeid med arbeidslivets organisasjoner, virksomheter og ressurspersoner fra ulike bransjer.AOF Norge samarbeider med Hovedorganisasjonenes Fellestiltak (HF) som avtalefestet kursarrangør på vegne av LO og NHO.

Dette kurset kombinerer nettmodulene basis (grunnleggende) og tema (arbeidsmiljøfaktorer) med nettundervisning med veileder i virituelt klasserom. I praksis innebærer dette at klasseromsbolkene fordeles over 4 dager.
Virtuelt klasserom benyttes interaktivt. Dette innebærer at man som deltaker er en aktiv del av klassen hvor man kan kommunisere med hverandre og veileder. Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: