Yrkesrettet utdanning

Bedriftsøkonomi, yrkessjåfør, ledelse, konflikthåndtering, regnskap eller pedagogikk. Listen kunne vært lengre. AOF utvikler en rekke kurs tilpasset spesielle behov og spesielle yrkesgrupper. Det er egentlig ingen grense for hva du kan finne innenfor denne kategorien. Og savner du et tilbud så tar du kontakt med AOF, og du skal ikke se bort i fra at vi vil utvikle et kurs som passer akkurat deg.

Passer for deg

Du trenger faglig påfyll, etterutdanning for å få det sertifikatet du trenger eller kanskje du vil gå i en helt ny retning. I dagens samfunn er påfyll av kompetanse eller ny kompetanse alltid en fordel. Du m å gjerne ta kontakt, og kanskje kan AOF spesialsy et tilbud til ditt behov.
 

Hvorfor et Yrkesfag

Kompetanse og kunnskap er etterspurt, og du vil gjenre være med å kunne konkurere om nye og spennede jobber. Da kan du starte med det hos AOF.« Vi har hatt et samarbeid med AOF Haugaland over flere år hvor vi har hatt spesielt fokus på lederopplæring, men også prosjektlederskolen og språkopplæring. Vi opplever dem som proaktive, fleksible og profesjonelle. Jeg vil absolutt anbefale AOF Haugaland til andre bedrifter når de planlegger opplæring. »
Carina Ringen, Chief HR Officer, Marine Aluminium-
« AOF Haugaland har vært leverandør for oss innen blant annet fagområdene data, språkopplæring og lederopplæring. Vi opplever AOF som en profesjonell, seriøs og lyttende samarbeidspartner. AOF Haugaland tilpasser opplæringsprogrammet etter vårt behov på en god måte. Sjøfartsdirektoratet kan trygt anbefale AOF Haugaland til andre bedrifter. »
- John Malvin Økland, Administrasjonsdirektør Sjøfartsdirektoratet
« Det som har vært spesielt med Prosjektlederkurset vi gjennomførte hos AOF Haugaland er at man har brukt simulatorer i opplæringen som var tilpasset og skreddersydd til vår bedrift. AOF Haugaland har stor tyngde rent faglig, de treffer godt på typiske problemområder og har kursleder med god kompetanse på vårt felt. Derfor har dette vært en veldig god og lærerikt opplevelse for oss. »
Lars Steinsvik, daglig leder Bilfinger-
« Jeg fikk muligheten til å ta Lederskolen av min arbeidsgiver Marine Aluminium. Det har vært svært lærerikt og har gjort noe med min personlige utvikling. Jeg er blitt mer bevisst på hvordan jeg snakker til andre og jeg er blitt inspirert til å fortsette med videreutdanning. Jeg anbefaler Lederskolen og AOF Haugaland til andre. »
- Geir Johnny Kvalevåg, Cad Ingeniør, Marine aluminium
« Lederskolen har gjort meg mye mer bevisst på egen atferd på jobben og hvordan denne påvirker de andre jeg jobber med. Det at jeg er i jobb samtidig som jeg går på skole gjør jo at jeg hele tiden kan trekke inn praktiske erfaringer i skolearbeidet. »
Arne Didrik Sømo, Marine Aluminium-
« Relasjonsledelse har vakt stor begeistring blant lederne i vår bedrift, da den primært handler om den viktige kommunikasjonen og relasjonen mellom mennesker. Det at hele bedriften fikk en samlet innføring har gjort at vi har en felles oppfatning av denne ledelsesfilosofien og kan utvikle felles ledelseskultur. »
- Odd Hotvedt, Produksjonsdirektør Norsk Stein