Studiekompetanse Generell

Matematikk 2PY Vg3 påbygg - kveld - Haugesund - vår 2021

Kurs-id: 304527
Sted: AOF Haugaland Kurssenter
Timetall: 92
Kursstart Info: 04.01.2021 - 20.05.2021
Klokkeslett: 17.00 -20.30
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 10.900,- (ekskl. materiell og eksamen)
Kontaktperson: Anne Tove Bjørgen Hammer
E-post: anne.tove.hammer@aofhaugaland.no
Telefon: 52 70 89 95
Mobil: 412 08 062
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Undervisningen dekker pensum til Vg3 påbygg og foregår 1-2 kvelder i uken, fra kl. 17.00 - 20.30. Hvilke ukedager det blir, vil vi komme tilbake til på et senere tidspunkt.
 

Forkunnskaper
1PY eller tilsvarende. Det må tas en test for å dokumentere at du fortsatt behersker dette nivået. Dersom det er lenge siden du har tatt matematikk, anbefaler vi at du gjennomfører undervisningen på Matematikk 1P/2P, selv om du skal avlegge eksamen i 2PY.

Test om du trenger mer grunnlag i matematikk, her.

 

Finansiering

Programpakken er godkjent for lån i Lånekassen, forutsatt at din totale studiebelastning er tilstrekkelig.

Er du medlem i en fagforening vil du kunne søke stipend til utdanning. Mange fagforeninger gir stipend gjennom LOs Utdanningsfond. Fagforbundet og Handel og Kontor har egne stipendordninger. Ta kontakt med din fagforening for å få mer informasjon.
 

 

Eksamen

  • Skriftlig privatisteksamen i mai 
  • Frist for oppmelding til eksamen for våren er 1. februar. For høsten er fristen 15. september.
  • All oppmelding til eksamen skal skje til Rogaland fylkeskommune via Privatistweb.

 
Fagkoder

MAT1005, Matematikk 2PY

 

Gjennomføring

Opplæringen gis ved tradisjonell klasseromsundervisning. Det tas hensyn til at deltakerne er voksne med ulik erfaring fra både arbeid og utdanning. Undervisningen bærer preg av individuelt arbeid, pararbeid og individuell veiledning fra lærer:

I tillegg benyttes en læringsplattform hvor lærerne legger ut relevant informasjon for faget, tips og råd, samt en del oppgaver som løses underveis. Dette betyr at dersom du av ulike årsaker ikke alltid har anledning til å delta på undervisningen, kan du likevel ha god oversikt over hva som foregår i klasserommet. Læringsplattformen kan også brukes til å kommunisere med lærer, administrasjon og de andre deltakerne.

Vi legger vekt på å forberede deg til studier på høyere nivå og har derfor fokus på «ansvar for egen læring». Vi vil i starten av skoleåret gi deg opplæring i studieteknikk, og du kan når som helst be om hjelp til å få laget din egen studieplan. Du kan også få veiledning på hvilken studieteknikk som passer best for deg.Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: