Ledige deltidsstillinger i Fagskoleutdanninger

Søknadsfristen er 18. november

Send søknad

Vi søker flere lærere til våre Fagskoleutdanninger

AOF Fagskolen tilbyr utdanninger i Rogaland, Vest-Agder og Aust-Agder. Vår fagskole består av dyktige og engasjerte fagpersoner med ulik kompetanse som sammen bidrar til å gi gode utdanninger. Fagskoleutdanninger er i vekst og vi har behov for flere dyktige lærere i vår stab. AOF Fagskolen tilbyr i dag fagskoleutdanninger innenfor områdene helse, oppvekst, HMS og veiledning av lærlinger. AOF Fagskolen har også fagområdegodkjenning innen helse- og oppvekstfag. Det betyr at vi kan opprette nye fagskoleutdanninger innenfor denne sektoren på steder der arbeidslivet måtte ønske det/ ha behov for det.

 

Vi ser etter deg som kan tenke deg å ha en deltidsstilling som lærer og som har følgende kompetanse innenfor faget du ønsker å undervise i:

  • Fullført minimum bachelorgrad
  • Relevant arbeidserfaring innen fagfeltet
  • PPU er ønskelig
  • Undervisningserfaring er en fordel

Dersom du er den vi ser etter, og du ikke har pedagogisk bakgrunn kan vi tilby deg studiet «Pedagogikk for undervisnings- og læringsarbeid i fagskolen – 30 studiepoeng». Utdanningen finansieres av Kunnskapsdepartementet. Tilskuddet dekker ikke reise- og evt. oppholdsutgifter, semesteravgift og litteratur. Utdanningen gjennomføres i perioden januar – desember 2019. Se mer informasjon om utdanningen her. 

 

Spørsmål kan rettes til Margrete Ramsdal på tlf. 52 70 90 07 eller margrete.ramsdal@aof-fagskolen.no

 

 

Del kurset på sosiale medier: