1 million til bedrifter på Haugalandet!

AOF Haugaland har fått tildelt midler fra VOX til opplæring for bedrifter på Haugalandet.

AOF Haugaland fikk i mai tildelt godkjenning som leverandør av opplæring innen basisferdigheter for bedrifter på Haugalandet. Dette ga muligheten for å søke om mer midler til opplæring, noe som resulterte i en tildeling på en million kroner. 

Dette kommer bedriftene på Haugalandet til gode. Vi ber bedrifter og offentlige virksomheter som har et behov for å skolere sine ansatte om å ta kontakt.

Midlene skal gå til å styrke ansattes ferdigheter innenfor lesing, skriving, tallbehandling, data og muntlige ferdigheter. Opplæringen kan knyttes til omorganisering i bedrifter, stimulere til at flere tar fagbrev og ikke minst styrke bedrifters konkurranseevne i en krevende tid. Opplæringen skreddersys til den enkelte virksomhet og dens behov. 

AOF Haugaland har siden 2007 gjennomført denne type opplæring i mer enn 40 bedrifter og offentlige virksomheter. Mer informasjon om hva vi kan tilby finner du her: 

Det vil i tillegg være mulig å søke om midler fra en pot på over 100 millioner kroner som lyses ut med søknadsfrist 11. november. 

Del kurset på sosiale medier: