AOF Vestlandet - Agder

AOF Vestlandet - Agder har fått nye nettsider. Disse sidene vil ikke lenger være oppdatert.

Oppdatert informasjon finner du på https://aofstudiestart.no/Last inn flere nyheter
« Vi har hatt et samarbeid med AOF Haugaland over flere år hvor vi har hatt spesielt fokus på lederopplæring, men også prosjektlederskolen og språkopplæring. Vi opplever dem som proaktive, fleksible og profesjonelle. Jeg vil absolutt anbefale AOF Haugaland til andre bedrifter når de planlegger opplæring. »
- Carina Ringen, Chief HR Officer, Marine Aluminium
« Vi har ansatt utenlandske revmatologer og hadde behov for å sette i gang norskopplæring. AOF Haugaland har vært profesjonelle både i opplæringen og de har også satt seg inn i Revmatismesykehusets oppgaver for å forstå våre behov. Revmatismesykehuset vil uten tvil anbefale andre bedrifter å bruke AOF Haugaland »
Reidun Jonhaugen, Personalavdelingen Revmatismesykehuset-
« AOF Haugaland har vært leverandør for oss innen blant annet fagområdene data, språkopplæring og lederopplæring. Vi opplever AOF som en profesjonell, seriøs og lyttende samarbeidspartner. AOF Haugaland tilpasser opplæringsprogrammet etter vårt behov på en god måte. Sjøfartsdirektoratet kan trygt anbefale AOF Haugaland til andre bedrifter. »
- John Malvin Økland, Administrasjonsdirektør Sjøfartsdirektoratet
« Det som har vært spesielt med Prosjektlederkurset vi gjennomførte hos AOF Haugaland er at man har brukt simulatorer i opplæringen som var tilpasset og skreddersydd til vår bedrift. AOF Haugaland har stor tyngde rent faglig, de treffer godt på typiske problemområder og har kursleder med god kompetanse på vårt felt. Derfor har dette vært en veldig god og lærerikt opplevelse for oss. »
Lars Steinsvik, daglig leder Bilfinger-
« Jeg har tatt salg og service hos AOF Haugaland. Å gå på skole i voksen alder har vært en opplevelse for meg. Både interessant og kjekt å bli kjent med andre medelever og lærere. Jeg vil svært gjerne anbefale AOF til andre fordi det har vært utfordrende og spennende. Dessuten har jeg fått kontakt med imøtekommende og flinke folk fra AOF. Det beste av alt er at nå har jeg fått meg fast jobb! »
- Marit Alcott, Servicetorget Tysvær kommune
« Jeg fikk muligheten til å ta Lederskolen av min arbeidsgiver Marine Aluminium. Det har vært svært lærerikt og har gjort noe med min personlige utvikling. Jeg er blitt mer bevisst på hvordan jeg snakker til andre og jeg er blitt inspirert til å fortsette med videreutdanning. Jeg anbefaler Lederskolen og AOF Haugaland til andre. »
Geir Johnny Kvalevåg, Cad Ingeniør, Marine aluminium-
« Det å være student hos AOF Haugaland har vært veldig spennende, lærerikt og gitt meg utfordringer i hverdagen. Fagskoleutdanningen innen rus og psykisk helse har gitt meg masse muligheter. Jeg vil anbefale andre å prøve AOF Haugaland- de er svært dyktige og har mange spennende utdanningsalternativer. »
- Anette Søderlund Johannessen, vikar i Rusomsorgen Haugesund kommune