Dataopplæring

Excel 2016 videregående - kveld - Haugesund

Kurs-id: 300744
Sted: AOF Haugaland Kurssenter
Timetall: 12
Kursstart Info: Våren 2019
Klokkeslett: 17:00 - 21:00
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 3800,- inkl. matr.
Kontaktperson: Tone Merete Robberstad
E-post: tone.robberstad@aofhaugaland.no
Telefon: 52 70 90 04
Mobil: 917 55 798
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Excel 2016 videregående - kveld - Haugesund

Kurset skal gi deltakerne kjennskap til de mer avanserte delene av programmet Excel, og se muligheter for å arbeide med disse på en smart og effektiv måte. Det legges vekt på tilpasninger av programmet, bruk av innebygde funksjoner i forskjellige sammenhenger, og behandling av informasjon i lister/databaser.

Som avansert Excel-bruker skal du lære å bruke verktøyet ”Pivottabeller” og såkalte ”What if”- beregninger. Med kunnskaper her vil du lettere se konsekvenser av endrede forutsetninger, selv i store og kompliserte beregninger. Et annet viktig emne i kurset er diagrammer, som er en grafisk presentasjon av regnearkdata. I mange tilfeller er tall presentert i et diagram lettere å oppfatte, og mer interessant, enn tall i tabell. I løpet av kurset vil du få mange nyttige tips og triks til å bli en bedre Excel-bruker.
 
Sentrale emner i kurset
Diagrammer, grafikk og bilder
Lister
Pivottabell
”What if” (Hva-skjer-hvis)
Maler
Makroer
 

Kurset er beregnet for Excel-brukere som ønsker å lære seg flere avanserte muligheter i programmet. Her vil du lære hvordan du utnytter de mange smarte teknikkene i Excel 2016.  Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: