Dataopplæring

Datakortet Modul 1-7 - Office 2010 (Norsk) - Nettkurs

Kurs-id: 205332
Sted: Nettbasert
Timetall: 40
Kursstart Info: Når som helst - Hele året !
Påmeldingsfrist:
Pris: kr 5.495,- inkl. mva.
Kontaktperson: Frode Ingebrigtsen
E-post: frode.ingebrigtsen@aof.no
Mobil: 91902636
Status: Åpent for påmelding
Gå til påmelding

Informasjon

Stadig flere bedrifter har behov for folk med kunnskaper om data og databehandling. Kan du dokumentere at du har slik kunnskap? Datakortet oppnår man ved å gjennomføre og bestå 7 sertifiserende tester og derigjennom så blir man sertifisert som bruker på de vanligste kontorapplikasjonene.

Datakortet er et internasjonalt kompetansebevis som gir deg dokumentert grunnleggende datakompetanse. I utlandet kalles datakortet for "European Computer Driving Licencse" eller ECDL.

Datakortet er delt inn i 7 moduler, og i løpet av datakortstudiet vil du tilegne deg kunnskaper og kan teste deg selv for å se om du har kunnskaper nok til å ta de sertifiserende testene for hver modul.

Mål med kurset:
Deltakeren skal kvalifiseres for de sertifiserende testene innen de 7 Datakortmodulene og etter avsluttet kurs kunne jobbe smartere og mer effektivt.

Krav til forkunnskaper: 
Et innføringskurs i data eller noe erfaring med data fra før er nødvendig.

Kurset Datakortet Modul 1-7  tar for seg 7 moduler som Datakortet består av:

  • Grunnleggende IT-forståelse
  • Windows
  • Word
  • Excel
  • Access
  • PowerPoint
  • InternetExplorer / Outlook

Gjennomføring: 

Gjennomføres på Internett, interaktivt. Kurset inneholder tekst, bilder, videofremvisninger, små tester og en mengde oppgaver. Enkelt og fleksibelt.

Kursdeltageren har on-line tilgang i 12 måneder fra man starter å ta kurset.  Dette gjør at man har tilstrekkelig tid til å tilegne seg nødvendige kunnskaper.

Sertifiserende tester:
Etter avsluttet selvstudium vil man kunne avlegge sertifiserende tester on-line hos et godkjent test senter.

Finansiering:
LO organiserte kan søke stipend. Klikk: LOs UtdanningsfondFagforbundet, Handel og Kontor.

Er du organisert i en annen fagforening eller har spørmål, kontakt oss for nærmere informasjon om dine muligheter for stipend. Ta kontakt med din fagforening for å få mer informasjon. Vi hjelper gjerne med søknaden.

Vi fakturerer bedrifter og deltagere som ønsker å betale selv.  Bedrifter som ønsker å melde på et større antall deltagere kan ta kontakt for å avtale dette.Gå til påmelding
Del kurset på sosiale medier: