Globaliseringskolen 2016

Årets kurs går i Yorkshire fra 9. juni til 14. juni. Søknadsfristen er 10 mars.

Globale utfordringer krever globale løsninger!

Fagbevegelsen kan ikke drive effektivt arbeid uten internasjonal kommunikasjon og internasjonalt arbeid.  
Er du opptatt av globale problemer – og løsninger? Føler du behov for å styrke dine språkkunnskaper og din kjennskap til internasjonale forhold?

Globaliseringskolen er kurset for deg som er tillitsvalgt i et internasjonalt konsern eller på en flerspråklig arbeidsplass. Er du allerede engasjert i internasjonalt arbeid eller kanskje du rett og slett er spesielt interessert i spørsmålet om globalisering og fagbevegelsens muligheter framover?

Tidspunkt: 9. juni -13. juni  2016

Søknadsfristen er  10. mars

Kurset er et tilbud til lokale norske og britiske tillitsvalgte som er spesielt engasjert i internasjonalt samarbeid. Dette er et felleskurs hvor norske og britiske kolleger møter hverandre for å diskutere og utforske løsninger på globale og europeiske utfordringer som er tilstede på nesten hver eneste arbeidsplass, om den er privat eller offentlig.

Hensikten med kurset er å bygge bro mellom naboer - Norge og Yorkshireregionen - for å fordype seg i de utfordringene som vi alle opplever, for å sammenlikne de ulike faglige kulturene og for å skape en felles forståelse. Globaliseringskolen er et samarbeid mellom AOF og Unite Yorkshire, og er et kurs for tillitsvalgte på alle nivåer. Skolen er opptatt av å bygge bro mellom naboer, og ser på mulighetene for å finne globale løsninger på globale problemer.

Programmet er under utarbeidelse og vil bli tilgjengelig senere.

Arbeidsspråket er engelsk, og det kreves at deltakerne har god muntlig fremføringsevne.

Mer om kurset

Søknadskjema
 

 

Del kurset på sosiale medier: