Yrkesrettet utdanning

Bedriftsøkonomi, yrkessjåfør, ledelse, konflikthåndtering, regnskap eller pedagogikk. Listen kunne vært lengre. AOF utvikler en rekke kurs tilpasset spesielle behov og spesielle yrkesgrupper. Det er egentlig ingen grense for hva du kan finne innenfor denne kategorien. Og savner du et tilbud så tar du kontakt med AOF, og du skal ikke se bort i fra at vi vil utvikle et kurs som passer akkurat deg.

Passer for deg

Du trenger faglig påfyll, etterutdanning for å få det sertifikatet du trenger eller kanskje du vil gå i en helt ny retning. I dagens samfunn er påfyll av kompetanse eller ny kompetanse alltid en fordel. Du m å gjerne ta kontakt, og kanskje kan AOF spesialsy et tilbud til ditt behov.
 

Hvorfor et Yrkesfag

Kompetanse og kunnskap er etterspurt, og du vil gjenre være med å kunne konkurere om nye og spennede jobber. Da kan du starte med det hos AOF.« Lederskolen går kort og greit ut på bevisstgjøring av deg selv og andres reaksjoner, skaffe mot til å håndtere vanskelige situasjoner og analysere situasjoner for å finne gode løsninger. Arbeidsmengde og kurskvelder går fint å kombinere med full jobb selv om man ikke bor i nærmiljøet hvor kurset avholdes. »
Anne Laila Kirkeng-
« Det var topp trivsel! Alle jobbet mot samme mål, fra den yngste på 21 år til den eldste på 50 år. Lærerne var helt topp, dyktige og alltid tilgjengelige. Utdanningen anbefales! »
- Viktoria Moe Larsen, Barne- og ungdomsarbeiderfaget