AOF Oslo og Akershus

FINN KURSET SOM PASSER DIN HVERDAG I MENYEN OVER

AOF Oslo og Akershus er en kursleverandør innenfor voksenopplæring sentralt plassert i Oslo sentrum, men med undervisningslokaler spredd ut over hele Oslo og Akershus. Vi har rundt 400 kursdeltakere fordelt på ulike retninger; fra teori til fagbrev, fagskoler, språkkurs, samt helse-, miljø- og sikkerhetskurs. Gjennom en arbeidslivsrettet undervisning i både teori og praksis gir vi deg «papirer på det du kanskje allerede kan», da mange av våre kursdeltakere allerede har mange års erfaring innenfor relaterte områder.

Om datoen for påmeldingsfrist er gått ut, så ta kontakt og vi vil forsøke å hjelpe deg inn på kurset.

AOF Oslo og Akershus har også et omfattende tilbud av spesialtilpassede kurs- og utdanningstilbud som arrangeres på oppdrag av bedrifter og organisasjoner.


Last inn flere nyheter
« Aaf er en av AOFs samarbeidspartnere. Aaf er en frittstående arbeidsgiverorganisasjon, hvor flere ulike bedrifter, organisasjoner og forbud er medlemmer. »
-
« AOF har pr. februar 2015 inngått et samarbeide med Cefalon om praktiske kurs innen helse. Passer perfekt for deg som ønsker praksis i for eksempel blodprøvetaking. Kursene vil legges ut på AOF Oslo og Akershus sin hjemmeside ganske snart. »
-
« Vær forsiktig når du leser bøker om helse. Du kan dø av en trykkfeil »
- Mark Twain