AOF Haugaland

AOF Haugaland har et omfattende tilbud av kurs- og utdanningstilbud. Mange av dem tilbys jevnlig som åpne kurs, andre arrangeres på oppdrag av bedrifter og organisasjoner. I tillegg skreddersyr vi kurs og utdanning for den enkelte bedrift og organisasjon.
AOF Haugaland er den største videregående skole for voksne i vår region og vi er den tredje største fagskolen i landet innen helse- og oppvekst.

align align


Last inn flere nyheter
« Å ta generell studiekompetanse ved AOF Haugaland var en positiv erfaring og et stort skritt på veien for å få den utdannelsen jeg ønsket. Ved AOF fikk jeg et høyt læringstrykk der lærerne var engasjerte, motiverte og interessert i at nettopp JEG skulle nå mine mål. Tiden ved AOF ga meg mye ny kunnskap, samt mange nye venner i et trivelig miljø. Etter endt lærerutdannelse ved HSH er jeg nå tilbake på AOF ikke som elev, men som lærer i naturfag. »
- Lillian Fiveland
« Lederskolen har gjort meg mye mer bevisst på egen atferd på jobben og hvordan denne påvirker de andre jeg jobber med. Det at jeg er i jobb samtidig som jeg går på skole gjør jo at jeg hele tiden kan trekke inn praktiske erfaringer i skolearbeidet. »
Arne Didrik Sømo, Marine Aluminium-
« Fagskolen Psykisk helsearbeid har ført til at jeg har fått utvidet mine ansvarsområder. Lærerne og veilederne hos AOF Haugaland var suverene. De lærte meg det jeg kan i dag. Studiet var tilpasset mitt liv som travel yrkeskvinne med jobb og familie. »
- Nina Ellefsen