AOF Haugaland

AOF Haugaland har et omfattende tilbud av kurs- og utdanningstilbud. Mange av dem tilbys jevnlig som åpne kurs, andre arrangeres på oppdrag av bedrifter og organisasjoner. I tillegg skreddersyr vi kurs og utdanning for den enkelte bedrift og organisasjon.
AOF Haugaland er den største videregående skole for voksne i vår region og vi er den tredje største fagskolen i landet innen helse- og oppvekst.

align align


Last inn flere nyheter
« Desse to studieåra har gitt meg mye ny kunnskap og ei ny "plattform " å stå på. Eg kjenner eg har blitt tryggare som hjelpepleier og meir reflektert som medmenneske. Eg anbefaler dette studiet på det varmeste til andre studenter! Og nå har eg fått den tillitserkleringa å få vere veileder for 1. års student i Kroniske sykdommer som er i praksis hos oss på Vindafjordtunet, - så då håpar eg å få kunne gi litt tilbake av det eg sjølv har vore heldig å fått! »
- Ingrid J.H.Lillemo
« Å ta generell studiekompetanse ved AOF Haugaland var en positiv erfaring og et stort skritt på veien for å få den utdannelsen jeg ønsket. Ved AOF fikk jeg et høyt læringstrykk der lærerne var engasjerte, motiverte og interessert i at nettopp JEG skulle nå mine mål. Tiden ved AOF ga meg mye ny kunnskap, samt mange nye venner i et trivelig miljø. Etter endt lærerutdannelse ved HSH er jeg nå tilbake på AOF ikke som elev, men som lærer i naturfag. »
Lillian Fiveland-
« Lederskolen har gjort meg mye mer bevisst på egen atferd på jobben og hvordan denne påvirker de andre jeg jobber med. Det at jeg er i jobb samtidig som jeg går på skole gjør jo at jeg hele tiden kan trekke inn praktiske erfaringer i skolearbeidet. »
- Arne Didrik Sømo, Marine Aluminium
« Fagskolen Psykisk helsearbeid har ført til at jeg har fått utvidet mine ansvarsområder. Lærerne og veilederne hos AOF Haugaland var suverene. De lærte meg det jeg kan i dag. Studiet var tilpasset mitt liv som travel yrkeskvinne med jobb og familie. »
Ni